Μόσχα – Αγία Πετρούπολη “Λευκές Νύχτες”

Πρόγραμμα

1 1η ημέρα: Αθήνα -Μόσχα (Πρώτη γνωριμία, βραδινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας (Ελ. Βενιζέλος). Έλεγχος εισιτηρίων, αποσκευών, διαβατηρίων και απευθείας πτήση με Aeroflot στις 13:15 για Μόσχα. Άφιξη στις 17:15, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Στη διάρκεια της διαδρομής μας προς το ξενοδοχείο, θα κάνουμε τη πρώτη μας γνωριμία με την πανέμορφη, ιστορική Πρωτεύουσα του Ρωσικού Κράτους και θα πάρουμε τις πρώτες μας πληροφορίες για την ιστορία της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στις κεντρικές πλατείες (Κόκκινη Πλατεία, Μανέζναγια), στις οδούς Οχότνι Ριάντ, Νικόλσκαγια, στην λεωφόρο Τβερσκάγια. Συνοδευόμενοι πάντα από ελληνόφωνο εκπρόσωπο του πρακτορείου μας, θα απολαύσουμε το φωταγωγημένο ιστορικό κέντρο της πόλης που με τον ειδικό, «καλλιτεχνικό» φωτισμό αλλάζει όψη κάθε βράδυ μετά τη δύση του ηλίου. Συνάντηση την προκαθορισμένη ώρα με τον/την συνοδό μας και επιστροφή στο ξενοδοχείο (μετάβαση και επιστροφή με το μετρό). Διανυκτέρευση.

2 2η ημέρα: Μόσχα (Ξενάγηση-περιήγηση της πόλης)

3 3η ημέρα: Μόσχα

4 4η ημέρα: Μόσχα-Αγία Πετρούπολη (Πρώτη γνωριμία, βραδινή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης)

5 5η ημέρα: Αγία Πετρούπολη

6 6η ημέρα: Αγία Πετρούπολη

7 7η ημέρα: Αγία Πετρούπολη

8 8η ημέρα: Αγία Πετρούπολη-Αθήνα

Δρομολόγια

Αναχώρηση

20/06/2020
Αθήνα
Μόσχα

Άφιξη

27/06/2020
Αγία Πετρούπολη
Αθήνα

Διαμονή

  20/06 - 27/06/2020
Δίκλινο δωμάτιο 1,415.00 €
Μονόκλινο δωμάτιο 1,735.00 €

Σημειώσεις:

• Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του. Η χρονική διάρκεια των ξεναγήσεων-περιηγήσεων εξαρτάται άμεσα από την κίνηση στους δρόμους, την περίοδο πραγματοποίησης του ταξιδιού και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε γκρουπ (π.χ. αριθμός ατόμων, ηλικίες). Σε κάποιες περιπτώσεις κάποια από τα Κρατικά Μουσεία (ιδιαίτερα τα μουσεία του Κρεμλίνου) ενδέχεται να περιορίσουν ή να απαγορέψουν την είσοδο για τουριστικά γκρουπ λόγω υποδοχής επίσημων αποστολών σε αυτά, ενώ η ανάλογη ενημέρωση προς τα πρακτορεία γίνεται μόλις 1 ημέρα νωρίτερα. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται αντικατάσταση της επίσκεψης του γκρουπ στο μουσείο, με επίσκεψη σε κάποιο άλλο. Ιδιαίτερα σε περιόδους εορτών, επίσημων αργιών ή σε περιόδους διεξαγωγής Αγώνων/Φεστιβάλ/forums/μεγάλων εκθέσεων κλπ στους προορισμούς, στις κεντρικές πλατείες και στις περιοχές γύρω από αυτές η πρόσβαση για το κοινό και για τα οχήματα περιορίζεται ή κλείνει χωρίς καμία ενημέρωση και ειδοποίηση. Επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις στους εκάστοτε προορισμούς το πρόγραμμα θα αναπροσαρμοστεί βάση του ωραρίου λειτουργίας των μουσείων και χώρων επισκέψεων του προγράμματος.
• Το τελικό πρόγραμμα των ξεναγήσεων βγαίνει 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία της αναχώρησης.


Ενημέρωση για την έκδοση βίζας Ρωσίας στην Αθήνα για κατόχους Ελληνικών διαβατηρίων

Για την έκδοση (απλής) βίζας απαιτούνται 6 εργάσιμες ημέρες παραμονής του διαβατηρίου στο προξενείο και χρειάζονται:
• Το διαβατήριο του ταξιδιώτη (πρέπει να είναι σε ισχύ για 6 μήνες ακόμη μετά από την ημερομηνία εξόδου του ταξιδιώτη από τη Ρωσία και υπογεγραμμένο από τον κάτοχο στο αντίστοιχο πεδίο),
• 1 πρόσφατη (τελευταίου εξαμήνου) φωτογραφία (3,5 cm Χ 4,5 cm, έγχρωμη-ματ, σε λευκό φόντο, ενώ το πρόσωπο πρέπει να καλύπτει το 80% της φωτογραφίας)

Επιστρέψτε