Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Εδώ και πολλά χρόνια από το 1958, η εταιρία μας είναι από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στα οδικά ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού . Με επαγγελματική συνέπεια έχουμε να παρουσιάσουμε ένα τεράστιο έργο στον κλάδο του τουρισμού και των διεθνών τουριστικών μεταφορών. Η φροντίδα μας είναι πάντα κοντά στον ταξιδιώτη. Το ταξίδι είναι ψυχαγωγία και είναι θέμα επιλογής προορισμού, ευχάριστης διαμονής, οικονομικών συνδυασμών, κατάλληλων πούλμαν, υπευθυνότητας, σωστού προγραμματισμού και οργάνωσης.

Εμείς φροντίζουμε για όλα αυτά γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο και εκτιμούμε τους πελάτες μας.

Δύναμη μας… Η ιδιαίτερη προσοχή στην ταξιδιωτική λεπτομέρεια. Η εμπειρία και η υποδομή που μας διακατέχει μας καθιέρωσαν και κερδίσαμε την προτίμηση σας…

  •  Στις ναυλώσεις πούλμαν,
  • στις μεταφορές προσωπικού εταιριών
  • στις εκδρομές – ταξίδια αναψυχής
  • στην κίνηση Συλλογών Οργανισμών (ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ) Αθλητικών Σωματείων
  • στην κίνηση επαγγελματιών σε διεθνείς εκθέσεις
  • στην κίνηση σύνεδρων
  • στην οργάνωση σχολικών εκδρομών

Περίπου 2 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της εταιρίας μας.

Ένας στόλος από 45 πολυτελή πούλμαν από 13 έως 75 θέσεων είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να επιλέξετε πούλμαν για όλες τις μεταφορές. Oι ταξιδιώτες αισθάνονται εξίσου ευχάριστα σε κοντινή ή μακρινή διαδρομή, ταξιδεύοντας με κρύο ή με ζεστή.

Ο εξοπλισμός των πούλμαν μας παρέχει μια άνετη και ασφαλή κίνηση από ένα μικρό απογευματινό γύρο πόλης έως ένα πολυήμερο ταξίδι, από μια απλή μετακίνηση έως μια συνεδριακή συνάντηση. Τα πούλμαν είναι επανδρωμένα από έμπειρους και ευσυνείδητους οδηγούς με κινητά τηλεφωνά που σε συνδυασμό με το γραφείο κίνησης της εταιρία μας το οποίο λειτουργεί επί 24ωρου βάσης, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας αλλά και άμεσης αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων. Η προσωπική μας μέριμνα θα επαληθεύσει την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας και θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουμε όλες τις ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ !!!

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Κλείστε τώρα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά στις καλύτερες τιμές!

Μεταφορές

Κατέχοντας κυρίαρχη θέση στην μίσθωση πούλμαν, διαθέτουμε οχήματα για κάθε περίσταση, προσφέροντας εξαιρετική ασφάλεια, άνεση…

Αεροπορικά εισιτήρια

Κλείστε γρήγορα και εύκολα τα αεροπορικά σας εισιτήρια βρίσκοντας θέσεις στις καλύτερες τιμές.

Εκδρομές

Οργανωμένες και μεμονωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιλέξτε το καλύτερο πακέτο για τις διακοπές που επιθυμείτε.

Ενοικιάσεις ξενοδοχείων

Κλείστε δωμάτια σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο διαλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξασφαλίστε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για τον προορισμό σας.